Institutionen för datavetenskap Umeå Universitet


Programmering i World of Warcraft, Sommaren 2011


Lärare och handledare

Schema
Kurslitteratur

Användning av datorresurser vid Datavetenskap
Under dessa sidor kommer information gällande kursen att fortlöpande läggas in.

Nyheter
2011-06-06: Nu skall ni kunna logga in i Cambro och komma åt kurssiten enligt nedan. Ursäkta att det blev en liten fördrjning. Välkomna!
2011-06-05: Vi hade tänkt släppa in er på kurssiten idag men det verkar vara lite tekniska problem. Vi jobbar på att lösa detta men det kan bli svårt att få tag på rätt personer nu i helgen. Vi kommer att lägga ut på denna sidan när siten är öppnad. Ni behöver inte kontakta oss om problem med att komma åt den innan dess.
2011-06-04: Information för sena antagningar:
För att komma åt kurssiten behöver ni en central användare på Umeå universitet, en så kallad CAS-användare. Om ni inte redan har en sådan skall ni få information om detta via ett brev från universitetet centralt. Om ni har fått ett sådant brev eller har missat den informationen så kan ni gå in på länken här nedan för att fixa ett konto med hjälp av ditt studera.nu konto:

http://www.student.umu.se/cas-och-anvandarkonto/aktivering

Här finns även instruktioner om hur du kan göra och vart du skall vända dig för att få hjälp med denna användare om det strular för dig. Vi som ansvarar för kursen har inga direkt möjlighet till att skapa dessa användare.

Följ instruktionerna nedan för att logga in när ni har en användare. Se till att ni loggar in på Cambro, inte på det som heter "Portalen". Det skall se ut som på bilderna nedan.

2011-06-04: För att komma till den kurssite som kommer att användas skall ni gå till https://www.cambro.umu.se/portal. Ni skall logga in genom att använda er CAS-användare:

Ni skall ha fått information i ett mail om hur ni skaffar en CAS-användare om ni inte har det sedan tidigare.

När ni har loggat in skall ni få upp kurssiten som en flik (efter kursstarten den 6e juni) enligt nedan:


2011-06-04: Kursen kommer till stora delar att bedrivas i en lärplattform. Dessa websidor kommer bara att innehålla den information som kan behövas innan lärplatformen öppnas för de som är antagna på kursen. I samband med kursstart kommer ni få ett mail som anger hur ni får tillgång till lärplatformen.
2011-05-13: Kursens hemsida är initierad!

Regler och riktlinjer vid DV@UmU
Riktlinjer vid labgenomförande
Att skriva labrapport
Regelsamlingen
Hederskodex
Datorkontraktet (som du ska ha undertecknat och lovat följa)


http://www.cs.umu.se/kurser/5DV110/ST11/index.html
Ansvarig för sidan: Daniel Sjölie
Senast ändrad 2011-06-06
Copyright © 2011. All rights reserved.